Новини

 

Засідання Приймальної комісії КНУ: підсумки 21 листопада

21.11.2022

 

Чергове засідання Приймальної комісії відбулося 21 листопада 2022 року у змішаному форматі.

Комісія, за поданням директорки Інституту післядипломної освіти Наталії Ткаченко, затвердила список рекомендованих до зарахування абітурієнтів, які вступають на заочну форму освітнього ступеня магістра за кошти фізичних та/або юридичних осіб на спеціальності: 053 «Психологія», 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» та 073 «Менеджмент» до Інституту післядипломної освіти.

Також було заслухано директорку ННІ Публічного управління та державної служби Ларису Комаху, яка подала на затвердження Приймальної комісії списки осіб, рекомендованих до зарахування на навчання для здобуття освітнього ступеня магістра за кошти фізичних та/або юридичних осіб за спеціальностями 256 «Національна безпека» та 281 «Публічне управління та адміністрування».

Нагадаємо, що особи, які отримали рекомендацію, повинні виконати умови для зарахування не пізніше 18:00 28 листопада 2022 року.

Закриваючи засідання, ректор Володимир Бугров наголосив: важливо дотримуватись безпекових заходів і вірити у Збройні Сили України.

 

Центр комунікацій

Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024