Новини

 

Засідання Приймальної комісії КНУ: підсумки 19 вересня

19.09.2022

Переведення на вакантні місця державного замовлення та рекомендації до зарахування вступників на магістерський рівень стали основними питаннями чергового засідання Приймальної комісії, яке відбулося 19 вересня 2022 року у змішаному форматі.

Головував на засіданні проректор з науково-педагогічної роботи Андрій Гожик, який окреслив перелік ключових питань для розгляду.

Відповідно до порядку денного, присутні заслухали доповіді директорів навчально-наукових інститутів і деканів факультетів щодо переведення на вакантні місця державного замовлення осіб, які зараховані на навчання за кошти фізичних та / або юридичних осіб на основі повної загальної середньої освіти та мають усі підстави для здійснення згаданої процедури.

За поданням керівників навчальних структурних підрозділів було затверджено списки осіб, рекомендованих до зарахування для здобуття освітнього ступеня магістра за державним замовленням та за кошти фізичних та / або юридичних осіб, за кожною освітньою програмою.

Також було затверджено списки осіб, рекомендованих до зарахування на навчання для здобуття освітнього ступеня магістра до Інституту післядипломної освіти, за поданням директорки Інституту Наталії Ткаченко.

Учасники засідання заслухали доповідь завідувачки підготовчого відділення Галини Усатенко про зарахування іноземних громадян до КНУ імені Тараса Шевченка.

Наприкінці засідання відповідальний секретар Приймальної комісії Андрій Креневич нагадав присутнім, що з 19 вересня розпочався додатковий набір на освітні програми бакалаврського (магістерський медичного спрямування) рівня за денною формою навчання. Заявки на вступ абітурієнти можуть подавати до 16:00 24 вересня через електронний кабінет вступника.

 

Центр комунікацій

Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024