Новини

 

Викладача КНУ визнано кращим молодим математиком України

21.10.2021

 

Викладача факультету комп’ютерних наук та кібернетики КНУ імені Тараса Шевченка Олександра Маринича відзначено премією Наукового товариства імені Тараса Шевченка в Америці для молодих математиків в Україні.

Вручення премії і золотої медалі переможця відбулося 21 жовтня 2021 року на Загальних зборах математичного товариства в Інституті математики НАН України.

Робота Олександра Маринича «Асимптотичнi розподiли багатовимiрних мультиплiкативних арифметичних функцiй: ймовiрнiсний пiдхiд» була визнана найкращою з п’яти, які були відібрані для представлення на конкурсі.

Переможець подякував за високу оцінку його роботи, зазначивши, що для нього велика честь отримати таку нагороду. Також він представив результати своїх нових досліджень у доповіді: «Узагальнена опуклість та узагальнені опуклі оболонки випадкових вибірок».

Колектив Київського національного університету імені Тараса Шевченка вітає переможця та бажає нових наукових звершень!

 

Довідково: Конкурс для молодих математиків в Україні, заснований Науковим товариством імені Тараса Шевченка в Америці спільно з фундацією «Україна – США», проводиться з 2008 року – за підтримки Українського математичного товариства та Київського математичного товариства.

 

Центр комунікацій

Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024