Новини

 

Підписано меморандум про співпрацю з Асоціацією правників України

13.10.2021

Меморандум про співпрацю між Асоціацією правників України та Навчально-науковим інститутом права Київського національного університету імені Тараса Шевченка було підписано 11 жовтня 2021 року на урочистому прийомі з нагоди Відкриття Року права-2021.

 

Мета двосторонньої співпраці – провадження культурної, освітньої та наукової діяльності у сфері права, розвитку громадянського суспільства, захисту прав та законних інтересів людини.

Документ підписали Анна Огренчук, Президентка АПУ, керуюча партнерка LCF Law Group, та Олена Орлюк, професорка, д.ю.н., в.о. директора ННІ права КНУ імені Тараса Шевченка.

За словами Олени Павлівни це підписання – «великий крок на шляху втілення реформи юридичної освіти, активного долучення провідних практиків юридичної галузі та істотного розширення баз практики для наших студентів. КНУ тримає першість в оцінюванні роботодавцями наших випускників. Маємо прикласти максимум зусиль, аби й надалі підвищувати якість й випускати студентів підготовленими та конкурентоспроможними на юридичні ринки праці. Цінуємо щиро ініціативи наших колег, партнерів, стейкхолдерів й запрошуємо до співпраці!»

У межах співпраці сторони, зокрема, домовилися:

  • сприяти у проведенні інформаційної кампанії, розробляти і проводити спільні заходи;
  • сприяти втіленню в життя принципу верховенства права, розвитку правосвідомості суб’єктів права та розвитку юридичної професії, задоволення та захисту прав і законних інтересів людини, захисту громадянського суспільства;
  • співпрацювати з різноманітними організаціями, державними органами влади;
  • розробляти проєкти в межах потреб і цілей Меморандуму;
  • надавати взаємну підтримку діловим ініціативам в інтересах розбудови України як демократичної та правової держави.

 

Центр комунікацій

Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024