Новини

 

Проведено першу нараду відповідальних за проведення КНУ ЕХРО. Осінь-2021

13.09.2021

Центр комунікацій КНУ імені Тараса Шевченка зібрав відповідальних у підрозділах за проведення Загальноуніверситетського дня відкритих дверей на першу нараду 13 вересня 2021 року. Проведення щорічного фестивалю для абітурієнтів Університету КНУ ЕХРО заплановано на 9 жовтня 2021 року.

 

У ході зустрічі було обговорено ряд питань щодо можливостей та перспектив проведення Загальноуніверситетського дня відкритих дверей.

КНУ ЕХРО. Осінь-2021 запланована у форматі офлайн, проте, за словами директора Центру комунікацій Володимира Литвиненка, «ми маємо спланувати свої заходи так, аби, з ускладненням епідемічної ситуації та посиленням карантинних норм, змогли оперативно їх підлаштувати й під формат онлайн». 

Зважаючи на це, були проговорені основні етапи та напрямки роботи: інформаційна підтримка, проєктна діяльність та моделі різнорівневої комунікації з потенційними абітурієнтами.  

Загальноуніверситетський день відкритих дверей KНУ EХРО – масштабна освітня виставка, у якій беруть участь усі навчально-наукові підрозділи Університету: 12 факультетів, 11 навчальних інститутів, 2 коледжі, 2 підготовчі відділення, ліцей. КНУ – це простір освітніх можливостей.

Готуємося до зустрічі!

 

Центр комунікацій

Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024