Новини

 

Четвертокласників навчать бути чарівниками книжок

07.04.2021

Дипломна бакалаврська робота випускниці кафедри видавничої справи та редагування Інституту журналісти Катерини Гончар стала складовою шкільного підручника для учнів 4 класу.

Катерина під час роботи над бакалаврським проєктом «Пізнавальний анімаційний сюжет для дітей «Як народжуються книжки» створила мультик про Чарівника книжок. А Олександра Савченко та Ірина Красуцька розмістили його у своєму підручнику. Тепер діти зможуть у інтерактивній формі дізнатися звідки та як з’являються на світ книжки.

«Оскільки я закінчувала спеціалізацію «Видавнича діяльність і медіаредагування» в Інституті журналістики, я добре розумію, які етапи створення книжки існують. Мені завжди хотілось, щоб ця справа жила та процвітала, але це можливо, тільки якщо ми будемо підтримувати інтерес до книги серед наступних поколінь. А як привернути увагу дітей до видавничої справи? Правильно, зробити мультик. І якщо після перегляду моєї роботи хоча б одна дитина зацікавиться книжками як професією, можна вважати, що місія виконана», – говорить авторка.

 

За інформацією Інституту журналістики

 

Центр комунікацій

Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024