Новини

 

У КНУ обговорять можливості підприємницького Університету

13.10.2020

Студенти бакалаврату, магістратури й аспірантури неекономічних спеціальностей Київського національного університету імені Тараса Шевченка, а також усі зацікавлені особи запрошуються до участі в круглому столі-практикумі «KNU – це підприємницький Університет».

 

Захід відбудеться 19 жовтня 2020 року, від 14:15 до 15:45. Подію буде проведено у формі круглого столу «workshop», у форматі телемосту із трансляцією в Zoom-і із головного навчального корпусу КНУ імені Тараса Шевченка.

Упродовж заходу учасники дізнаються про важливість вивчення інноваційного підприємництва в Університеті як певного етапу для побудови успішної особистої кар’єри й професійної самореалізації. Під час круглого столу присутні матимуть нагоду прослухати доповіді від проректора КНУ імені Тараса Шевченка, професора Володимира Бугрова; директора Бізнес-школи КНУ Володимира Зубченка; СЕО стартап-інкубатора YEP Андрія Заїкіна; директора Українського фонду стартапів Павла Карташова; а також дізнаються про історії успіху від випускників Бізнес-школи КНУ Корпорації «Науковий парк» Університету.

Долучитися до перегляду трансляції Zoom-конференції можна 19 жовтня 2020 року від 14:00:

  • Ідентифікатор конференції: 851 9827 4169
  • Пароль: 640644
  • Більше інформації про захід можна дізнатися у фб-події.

 

Центр комунікацій

Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024