Новини

 

На філософському факультеті привітали першокурсників

16.09.2020

186 років тому, 16 вересня, перші студенти Університету Святого Володимира приступили до навчання. Символічно, що цьогоріч у цей день відбулася церемонія посвяти в студенти першокурсників філософського факультету КНУ. Адже саме з філософського факультету, який мав два відділення: історико-філологічне та фізико-математичне, розпочалася славетна історія Шевченкового Університету.

 

Тоді на навчання в Університет було зараховано 62 студенти. Сьогодні декан філософського факультету Анатолій Конверський привітав двісті сімдесят трьох студентів, зарахованих на ОС «Бакалавр».

Він передав першокурсникам щирі слова вітань від ректора Університету Леоніда Губерського, представив професорсько-викладацький склад факультету, побажав міцного здоров’я і успішного навчання.

 

Вітаємо цьогорічних вступників із першим кроком на великому шляху до омріяної професії. Будьте наполегливими, відкритими до нових знань, а педагогічний колектив докладе всіх зусиль, щоб на фініші навчального процесу ви отримали диплом висококваліфікованого фахівця, що в подальшому стане запорукою вашої успішної професійної кар’єри!

 

Пресцентр

 

Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024