Новини

 

Багаторічна співпраця ІОЦ КНУ й Мережевої академії Cisco

26.06.2020

Викладачі факультету радіофізики, електроніки та комп’ютерних систем, а також працівники Інформаційно-обчислювального центру Київського національного університету уже багато років співпрацюють із Академіями Cisco в Україні.

 

Одну з мережевих навчальних інституцій Cisco засновано й на базі КНУ імені Тараса Шевченка. За роки співпраці між провідним закладом вищої освіти України й мережею академій Cisco співробітники Шевченкового університету проходили тут курси з підвищення професійної кваліфікації; здобували визнання як найкращі інструктори в мережі академій Cisco; долучалися до низки освітніх ініціатив, зокрема, і до низки навчальних заходів Cybersecurity Step by Step; організовували й проводили Всеукраїнські змагання Cisco Кіберзмаг для українських школярів і слухачів закладів професійно-технічної освіти із Дніпра, Києва, Луцька, Одеси, Одеської області й Чернігова (із огляду на карантин змагання в 2020 році відбувалися в дистанційній формі).

Співпраця КНУ імені Тараса Шевченка з мережею академій Cisco вимірюється вже 20 роками реалізації актуальних навчальних проєктів, а також успішним обміном професійним досвідом. Тож Юрієві Бойку, керівнику Інформаційно-обчислювального центру Київського національного університету, представниками мережі навчальних академій Cisco було висловлено подяку за 20-річну співпрацю, активну участь в організації й проведенні освітніх заходів мережі, а також за «відданість і особистий внесок у розбудову актуальних професійних можливостей для українського студентства».

Науково-педагогічний колектив КНУ імені Тараса Шевченка щиро вітає колегу із важливим досягненням та бажає і в подальшому примножувати фахові здобутки Університету!

 

За матеріалами ІОЦ КНУ

 

Центр комунікацій

Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024