Новини

 

З Новим роком та Різдвом Христовим!

28.12.2019

Дорогі друзі, колеги!

Щиро вітаю всіх із Різдвом Христовим і Новим 2020 роком!

 

Минає рік нашого славного 185-ліття! Ювілейний рік Університету, який ось уже друге століття залишається флагманом вищої освіти країни. Яскраве свідчення цього – сотні тисяч наших випускників, які формують інтелектуальну еліту не лише України, а й світу. Шевченків Університет є вагомим явищем у культурному, суспільному й громадському житті країни.

Ми пишаємося результатами нашої роботи у 2019 році у всіх напрямах – в організації навчального процесу, наукової діяльності, міжнародного співробітництва, у зміцненні матеріальної бази і кадрового потенціалу Університету. Цей рік був знаменним для нас ще й розширенням представництва у світових університетських рейтингах, визнанням КНУ найпродуктивнішим закладом вищої освіти України за кількістю наукових публікацій, зростанням довіри до Університету серед випускників закладів середньої освіти.

У прийдешньому році ми так само ставимо перед собою амбітні завдання – піднесення рівнів усіх напрямів нашої діяльності задля якісної підготовки конкурентоздатних фахівців, справжніх патріотів України, готових працювати в умовах сучасного суспільства.

Прийдешній 2020 рік має бути роком ще більш наполегливої праці, роком нових успіхів. Переконаний, що і у Новому році Університет і надалі буде взірцем української освіти й науки.

Нехай Новий рік обдарує кожного з вас міцним здоров’ям, щастям і радістю, додасть життєвої наснаги, духовного оновлення, мудрості, витримки та оптимізму, а прекрасні зимові свята принесуть мир і спокій у державу, злагоду і гармонію в родини!

 

З повагою та найкращими побажаннями,

ректор Леонід Губерський

Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024