Новини

 

Спільний проект ННІ «Інституту геології» КНУ та Університету Сіті Лондона

14.11.2019

 ННІ «Інститут геології» Київського національного університету імені Тараса Шевченка разом з Університетом Сіті Лондона (Велика Британія) розпочали  наукові дослідження за спільним проектом «Протистояння зсувній небезпеці: суспільні виклики»  (за підтримки  Global Fund Challenges Research Fund (GCRF)).

Тривалість проекту: вересень 2019 - серпень 2020 року.

Проект передбачає проведення наукових робіт, що включають аналіз зсувної небезпеки регіонального та локального рівня на основі даних польових геологічних досліджень, моніторингу зсувних процесів та моделювання, а також оцінку впливу небезпечних геологічних процесів на інфраструктурні об‘єкти та суспільство.

На початку жовтня було проведено науковий семінар, присвячений застосуванню нових методичних підходів до оцінки зсувної небезпеки, що розробляються в межах наукового проекту. Розпочато перший етап польових досліджень зсувонебезпечних зон в межах Києва і області.

Координатори проекту  доктор Джоана  Фонсека (Університет Сіті Лондона) та професор Олена Іванік (ННІ "Інститут геології" Київського національного університету імені Тараса Шевченка).

 

Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024