Новини

 

Представники КНУ отримали премію Київського міського голови

24.06.2019

 

 

100 талановитих молодих киян нагороджені премією Київського міського голови за особливі досягнення в розбудові столиці України з нагоди Дня молоді та у рамках молодіжної акції «Таланти Києва».

 

Серед лауреатів премії, нагородження якою відбулося 21 червня у Колонній залі Київської міської адміністрації, були і чотири представника Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

 

У номінації «за наукові досягнення» премію отримала магістрантка Інституту журналістики – Олена Рябічева.

 

За внесок у розвиток молодіжного руху були нагороджені Дарина Чередник, студентка 2 курсу Інституту міжнародних відносин, Олександр Явтушенко, студент юридичного факультету, член правління громадської організації «Фундація активної молоді України» та Роман Куриленко, фахівець сектору працевлаштування студентів та аспірантів Науково-методичного центру КНУ.

 

У концертній програмі церемонії урочистого вручення дипломів лауреатам премії взяли цьогорічні дебютанти та хореографи Благодійного балу Інституту міжнародних відносин.

 

Довідково: Премія Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України – міста-героя Києва заснована у 2016 році та присуджується киянам віком від 14 до 35 років. Цьогоріч до Департаменту молоді та спорту загалом подано 159 кандидатур, із яких: на номінацію «за наукові досягнення» – 97 осіб, «за творчі досягнення» – 17, «за внесок у розвиток молодіжного руху» – 35. Цього року грошова винагорода кожному із лауреатів склала 3000 грн.

 

Щиро вітаємо й пишаємося нашими талановитими студентами й співробітниками та бажаємо їм успіхів і наснаги у подальших звершеннях!

 

Центр комунікацій

Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024