Новини

 

Міжнародне співробітництво в ННЦ «Інститут біології та медицини»

11.06.2019

10-11 червня 2019 року ННЦ «Інститут біології та медицини» в рамках програми Еразмус+ відвідали співробітники лабораторії кафедри наук про життя і здоров'я медичного факультету Університету Нікосії (Кіпр) Ms. Vasiliki Charalambous та Ms. Johana Rodosthenous.

 

Програма візиту була насиченою та різноплановою. Після офіційної зустрічі з керівництвом Інституту гості відвідали Навчально-наукову лабораторію кафедри біохімії, Навчальну лабораторію мікроскопії, обладнану сучасним мікроскопопом дослідницького класу AxioImager A2 з системою спільного спостереження та документування, що застосовується як в освітній діяльності для навчання студентів біомедичного напрямку підготовки, так і для наукової роботи, бібліотеку для студентів, які навчаються за освітньою програмою «Медицина», а також кафедри Інституту, де викладаються морфологічні дисципліни.

 

Родзинкою візиту стали відвідини лекції на тему «Функція шлунково-кишкового тракту за умов експериментального цукрового діабету», з якою виступив в Інституті завідувач кафедри фармакології, декан факультету фармації Анатолійського університету (Anadolu University, м. Ескішіхір, Туреччина) професор Юсуф Озтюрк.

Ми переконані, що діяльність, направлена на сприяння академічній мобільності студентів та науково-педагогічних працівників університетів-партнерів, послуговується інтенсифікації та оптимізації сучасної освіти та науки.

 

Заступник директора

ННЦ «Інститут біології та медицини»

Наталія Скрипник

Прес-центр

Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024