Новини

 

Фестиваль LEGIO HISTORICA IV у КНУ

13.04.2019

У КНУ імені Тараса Шевченка сьогодні відбувається головна подія у сфері популярної історії історичний фестиваль LEGIO HISTORICA IV.

Усі заходи фестивалю проходять у Головному навчальному корпусі Університету. Історичний факультет підготував понад 40 подій у 9 тематичних кластерах.

Біля входу всіх гостей зустрічають волонтери історичного факультету та допомагають зорієнтуватися у численних локаціях. На другому поверсі розгорнуті історичні реконструкції «Німецька фельджандармерія», «Британська імперія у період Другої світової війни», «Військо польське у Другій світовій війні», на третьому поверсі  – «Писемність, монетна справа, текстиль і одяг, ювелірна справа часів Київської Русі».

У 349 аудиторії  декан історичного факультету КНУ професор Іван Патриляк розповідає про «Львів кінця 1943-1944 рр.крізь призму звітів оунівського підпілля».

В «Музеї історії Університету» відбувається лекція «Загальна правова оцінка на Майдані: легітимність та легальність дій».

Ті, хто більше любить читати, ніж слухати – мають можливість придбати книжкові новинки, що на LEGIO Historica представили 10 видавництв.

Тих, хто втомився слухати і читати студенти-історики радо чекають у 340 аудиторії і пропонують зіграти в настільні ігри на історичну тематику.

Це тільки маленька частинка подій, що відбуваються  у рамках фестивалю.

Попереду ще багато цікавого. Ви ще не з нами? Тоді не гайте часу,  долучайтеся!

 

Світлини Тетяни Василик

Прес-центр

Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024