Новини

 

Проголосувати можуть усі!

11.03.2019

 

 

Доводимо до відома студентів і співробітників Київського національного університету імені Тараса Шевченка, що проголосувати на чергових виборах Президента України 31 березня 2019 року можуть всі, навіть ті особи, які не мають відмітки про київську реєстрацію.

 

Зокрема, якщо ви проживаєте в гуртожитках КНУ імені Тараса Шевченка, але не маєте офіційної реєстрації вашого місця проживання в Києві (колишньої «прописки»), потрібно звернутися до Голосіївської РДА й отримати можливість узяти участь у виборах Президента України в 2019 році.

Голосіївська РДА розташовується за адресою: м. Київ, проспект Голосіївський, 42. Для реєстрації вашого права взяти участь у голосуванні потрібно звернутися до кабінету 311 Голосіївської РДА, співробітники цього відділу займаються веденням реєстру виборців.

Звернення щодо вашого права взяти участь у голосуванні оформлюються тільки за особистої присутності виборців. Представникам Голосіївської РДА студент або співробітник КНУ має надати такі документи:

  • довідку з місця навчання (для студентів) або довідку з місця роботи (для співробітників);
  • паспорт із чинною реєстрацією вашого місця проживання.

Звертатися можна в будні, згідно з розкладом:

  • понеділок – четвер: від 09:00 до 18:00;
  • п’ятниця: від 09:00 до 16:45.

Подбайте про свою персональну участь у чергових виборах Президента України 31 березня 2019 року. Доля України залежить від особистої відповідальності кожного з нас!

 

Центр комунікацій

Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024