Новини

 

Відбулося засідання Приймальної комісії КНУ

18.01.2019

17 січня під керівництвом Голови Приймальної комісії КНУ ректора Леоніда Губерського відбулося перше у 2019 році її засідання. Відповідальний секретар ПК Андрій Креневич доповів про підготовку до цьогорічної Вступної кампанії, що власне не припинялася протягом усього періоду після минулорічної.

 Він зазначив, що Вчена рада КНУ на своєму засіданні 14 січня затвердила Правила прийому до КНУ на 2019 рік та Положення про поновлення та переведення на навчання в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка.

 Він наголосив, що до березня до Приймальній комісії необхідно надати списки відбіркових комісій інститутів і факультетів, за 3 місяці опублікувати програми вступних випробувань для тих, хто за Правилами має їх складати, а також врегулювати питання додаткових балів для переможців олімпіад. Він також закликав впорядкувати графік факультетських та інститутських днів відчинених дверей  та проводити їх згідно визначених дат. Відповідальний секретар Приймальної комісії Андрій Креневич попросив також актуалізувати і за потребою оновити інформацію на сайтах інститутів/факультетів, звіряти її з сайтом Приймальної комісії.

Проректор з науково-педагогічної роботи Володимир Бугров закликав посилити контроль за формуванням плану набору на бюджетні місця. І зазначив, що після звірки з пропозиціями інститутів  /факультетів відповідні корективи було внесено. Він також зазначив, що при вступі до магістратури цьогоріч іспит з іноземної мови поширюється на більшість спеціальностей і поінформував про затвердження мінімального конкурсного балу на деякі спеціальності, що повинен становити не менше 130.

Ректор  Леонід Губерський вніс пропозицію проаналізувати чинні в КНУ суми контрактів,  та по можливості залишити їх незмінними. Пропозицію було підтримано.

Прес-центр

Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024