Новини

 

З Днем Збройних сил України!

06.12.2018

Більше як чверть століття українські військові стоять на сторожі свободи, суверенітету, територіальної цілісності й незалежності нашої держави. Та це лише офіційна історія, тоді як бойові традиції нашого війська формувалися у важких війнах і конфліктах іще від часів Київської Русі. І сьогодні солдати й офіцери Збройних сил України гідно продовжують традиції своїх дідів і прадідів.

Стійкість наших військових перевірена в реальних бойових умовах на сході та в Азовському морі.

У сучасних реаліях роль Українського війська набула в державі ключового значення. Перед загрозою наростання зовнішньої агресії український народ покладає свої сподівання на воїнів, які самовіддано й рішучо боронять нашу незалежність і свободу, відстоюють право нації на розвиток і захищають мирний сон наших дітей. Усі ми відповідальні за майбутнє нащадків, тому в суспільстві сьогодні такий високий рівень поваги й довіри до армії, для належної підтримки якої об’єднано зусилля і влади, і народу. Ми вдячні Збройним Силам за сумлінне служіння українському народові, за патріотизм, мужність і високий професіоналізм.

Свій важливий внесок у підвищення обороноздатності держави щодня роблять викладачі, співробітники та курсанти Військового інституту нашого Університету. Ми пишаємося нашими випускниками, які є достойними захисниками рідної Вітчизни.

І сьогодні ми особливо підтримуємо захоплених у полон українських моряків, на честь яких урочисто підіймаємо прапор Військово-Морських сил України з флагмана ВМС України фрегата «Гетьман Сагайдачний».

Віримо у перемогу. На нашому боці правда й увесь цивілізований світ.

Слава Україні! Героям слава!

З повагою та найкращими побажаннями,

Ректор Леонід Губерський

 

Відео – Ельдар Якушин

Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024